dinsdag 3 september 2013

Nazomerdagen

Deze week voelt gek. Na een lange, lange zomervakantie is het weer tijd voor het serieuzere werk. Iedereen hier thuis is weer volop aan het werk en aan de studie.

Voor jongste verandert er niet zoveel. Hij gaat nog steeds naar school aan de overkant van de straat. Hij werkt af en toe een paar uurtjes bij de Plus en gaat naar American voetbal.

Oudste daarentegen trekt de wijde wereld in. Hij gaat dit jaar voor het eerst naar school in Zwolle. Er zou in de eerste instantie een schoolbus rijden van onze plaats naar de school, maar die lijn is opgeheven. Oudste zal dus met de trein en bus moeten. Hij is nog geen 18 en heeft geen recht op een OV jaarkaart, dus we zullen zo´n €350 euro per maand aan het openbaar vervoer kwijt zijn. En dat terwijl hij maar een halfuurtje in de trein zit :(

Oudste is iedere dag laat thuis. Jongste maakt ook lange dagen. Het is soms vreemd stil in huis en ik moet er nog een beetje aan wennen. Maar fijn vind ik de hervonden structuur ook wel.

Gelukkig krijgen we als het goed is nog wel een paar warme nazomerdagen. Want het zou fijn zijn wanneer we niet helemaal op de saaie, herfstige toer moeten, maar nog een paar keer in de tuin kunnen eten, ofzo. Volgens het KNMI moet dit zeker lukken. Mooi, want ik ben er niet klaar voor om de zomer al helemaal los te laten!

6 opmerkingen:

 1. Ik ook nog niet. Lees ineens overal mensen die herfst willen, de gekken :S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, zulke vooruitzichten. En pffft, veel centen voor het OV. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nazomer rules! Nadeel zijn de vele spinnenwebben en langpootmuggen ... maar die nemen we gewoon voor lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ow ik vind het zoveel geld!! las het al op twitter, wat een gekkenhuis. wordt 'ie snel 18?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben na vandaag bang dat er geen weg terug is... De herfst komt er nu echt aan, het is gruwelijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...